Retrats reals i propers de Cristina Siles omplen el carrer major de Berga

Les obres es podran veure fins el 3 de gener

Redacció
05 de desembre del 2017
Actualitzat a les 17:10h
Obres de la nova exposició del carrer major.
Obres de la nova exposició del carrer major. | AjBerga.
Fins el proper 3 de gener, el carrer major acollirà retrats realistes que simulen instants que podrien haver estat capturats en aquest mateix moment. Això és el que fa Cristina Siles, l’autora de la nova exposició d‘Art Major’ titulada “Retrats”, una proposta artística formada per una dotzena de retrats que s’exposaran en dues tongades als locals desocupats del carrer dels Àngels, 5 i 11 i del carrer de la Ciutat, 28. 

Entre les obres hi ha rostres d’infants, dibuixos de persones conegudes de l’àmbit de la música com el cantant del grup Mägo de Oz i, fins i tot, de personatges de ficció de sagues tan famoses com ‘La guerra de les galàxies’ o ‘Avatar’, entre d’altres. Les peces han estat pintades amb aquarel•les i la il•lustradora ha utilitzat colors molt vius per aportar realisme a les obres que formen part d’aquesta col•lecció. 
 
Amb el projecte "Art Major" es busca fomentar la dinamització i la continuïtat d'un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. Per això, el consistori també insisteix en fer una crida als particulars que disposin de locals buits per tal que els cedeixin, mentre no tinguin una altra utilitat, perquè puguin exposar obres artístiques. Per altra banda, l'exposició també resta oberta a totes les persones que vulguin mostrar les seves obres o treballs, ja sigui fotografia, pintura, escultura o dibuix, entre d'altres.
Arxivat a