Sagàs planta cara a la pluja aquest cap de setmana amb la Festa Major

Els punts forts de la festa són la llaurada amb tractors antics, i la fira artesanal i d'antiguitats

Redacció
28 de novembre del 2014
Actualitzat a les 14:44h
La Festa Major de Sagàs arriba amb el mal temps. Si més no, aquest és el pronòstic que apunta el cap de setmana. No obstant això, el petit municipi del Baix Berguedà celebrarà com cal i malgrat la pluja la seva festa grossa. L'Ajuntament així ho ha confirmat, després de precisar que, si plou, la major part de les activitats es desplaçaran al local del sindicat. 

Els actes començaran dissabte, amb un esmorzar popular i un taller de cuina infantil. Després es farà el tradicional partit de futbol i, finalment, una botifarrada popular. El dia fort, però, serà diumenge, quan hi haurà una trobada de tractors, cotxes i motos antigues, que estarà acompanyada per un mercat d'antinguitats i de productes artesanals. La llaurada de tractors antics serà una de les activiats més importants, han explicat, ja que mostraran a tothom com es feien les tasques del camp antigament. També es podrà veure una sembrada a mà i, a l'acabar la missa, un espectacle de trabucaires i una ballada de gegants. 

Segons ha remarcat l'Ajuntament, la intenció és realitzar totes aquestes activitats a l'aire lliure, tot i que si finalment plou, es faran a cobert.