Quins dies d'aquest desembre els comerços catalans podran obrir

D'acord amb la Llei de Comerç, Serveis i Fires

Redacció
06 de desembre del 2017
Imatge de l'Eix Comercial de Lleida
Imatge de l'Eix Comercial de Lleida | Arxiu

Segons el calendari comercial de diumenges i festius autoritzats d’obertura comercial 2017, els 6, 8, 10, 17 i 24  de desembre són uns dels vuit diumenges i festius amb permís d’obertura al públic. Per a l’any 2018, s’estableix el 7 de gener com a festiu autoritzat tal i com estableix l’Ordre EMC/127/2017, de 16 de juny. La Direcció General de Comerç fixa un total de vuit festius anuals dels quals els ajuntaments poden substituir-ne dues dates. També poden marcar dos festius més per al seu àmbit municipal. 


Així aquest dimecres, divendres i diumenge, juntament amb els dies 17 i 24 de desembre els comerços catalans poden obrir, d'acord amb la Llei de Comerç, Serveis i Fires. La Direcció General de Comerç del Departament d’Empresa i Coneixement, estableix un total de vuit festius anuals dels quals, els ajuntaments poden substituir-ne fins a dues dates.

D’acord també amb la normativa catalana que regula els horaris comercials, s’afegeix dos dies més al calendari comercial, que els municipis han de fixar en funció del màxim aprofitament comercial i d’acord amb els comerciants. 
 
Per consultar dates afegides i/o substituïdes al calendari de dies festius amb obertura comercial autoritzada de diversos municipis per a l'any 2017, cliqueu aquí.