Totes les estacions d'esquí del Grup FGC són a punt per al pont de la Puríssima

La Molina, Espot i Port Ainé ja van obrir la setmana passada, amb gruixos de 20 a 40 cm | Vallter 2000 treballa de valent per obrir dimarts

Redacció
04 de desembre del 2017
Actualitzat a les 14:18h
Gràcies a les baixes temperatures dels darrers dies i a la constant feina dels equips tècnics, centrats en la producció de neu i la preparació de pistes, les 5 estacions del Grup FGC estaran obertes al públic abans del pont de desembre. Tot apunta que durant aquests dies es podran condicionar el màxim nombre de pistes i remuntadors per oferir el millor servei als usuaris.
 
La Molina
 
De fet, gràcies a unes condicions meteorològiques de ple hivern, La Molina va encetar la temporada aquest dijous, 30 de novembre amb una jornada en què els visitants van poder aprofitar una tarifa reduïda de 15€ i van gaudir de fins a 20 cm de gruix de neu. De cara al cap de setmana, els esquiadors van poder accedir a Pista Llarga, Trampolí i les cintes transportadores de Pista Llarga, Debutants i Johann Cruyff. L’estació, a més, va posar a ple funcionament el sistema de producció de neu de cultiu per garantir així les millors sensacions per aquest cap de setmana.
 

L'estació de la Molina ha posat a ple funcionament el sistema de producció de neu de cultiu. Foto: Grup FGC.


Amb una previsió de neu i temperatures molt bones per poder anar obrint més domini esquiable de cara al pont de la Puríssima, amb tot la zona central i la zona Roc Blanc significa 21 pistes i 8 remuntadors i un gruix de neu que va dels 20 cm a la cota baixa als 40 cm en cota alta.

Port Ainé, Espot, Vall de Núria i Vallter 2000
 
Les estacions situades al Pallars Sobirà van engegar la temporada divendres, 1 de desembre, amb gruixos de 20 a 40 cm de neu pols/dura. Divendres els visitants dePort Ainé van poder accedir a 3 pistes: Baixant del Port Ainé, Baixant del Bosc i La Font. També s’està treballant per obrir el telesquí de Clots. Espot, per la seva banda, va obrir les pistes Debutants i La Rampa. De cara al dia de la inauguració es va fer una jornada de portes obertes amb el forfet gratuït per a tots els visitants. A partir de dissabte es va treballar per obrir les pistes de La Font, Accés Camí del Llop i Camí del Llop 1 i 3 ii es va aplicar una tarifa d’obertura amb les següents condicions: adult (26€), infant (21€), menor (3€) i veterà (16€).
 
Vall de Núria va obrir dissabte 2 de desembre amb la zona de debutants: Roc Malè, Eina i Finestrelles amb gruixos d’entre 15-25 cm. A més, també es va poder accedir al Parc Lúdic, amb les seves actualitats d’hivern. El primer dia de la temporada es va aplicar una tarifa reduïda en el Cremallera + forfet, amb un 20% de descompte: 24,00 € per als adults i 18,00 € per als infants. El servei del Cremallera ja està en funcionament des del divendres.
 
Vallter 2000, per la seva banda, està treballant al màxim per tenir-ho tot a punt per al dimarts 5 de desembre, abans del pont. Tot apunta que es podrà activar el sistema de producció de neu de cultiu a ple rendiment i condicionar, així, el màxim nombre de pistes i remuntadors. Durant la jornada, els visitants podran gaudir de la neu amb una jornada de portes obertes.