Estudiants de secundària del Berguedà realitzen tallers sobre drogodependències

Els tallers s'han fet en 28 grups, amb un total de 785 nois i noies

per Redacció , 1 de desembre de 2017 a les 12:55 |
Taller de drogodependències del Consell Comarcal del Berguedà. | CCBerguedà
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Els estudiants de 1r i 2n d'ESO de set centres del Berguedà han realitzat, durant la segona quinzena de novembre, diversos tallers dins del Pla comarcal de prevenció de drogodependències, organitzades i coordinades pel Servei d’Informació i Orientació de les Drogodependències del Consell Comarcal del Berguedà.

Els tallers s'han fet en 28 grups, amb un total de 785 nois i noies. Als grups de 1r d’ESO s’han treballat les habilitats socials i el benestar emocional mentre que, a 2n d’ESO, el taller ha estat sobre la prevenció del tabaquisme. Els encarregats de portar aquests tallers a les aules han estat la Fundació Salut i Comunitat. El primer taller es va fer el 17 de novembre a l’Institut de Puig-reig i l’últim el dijous 30 de novembre a l’Escola Vedruna, a Berga. A més, també s’ha fet una xerrada en primera persona sobre l’addicció a les drogues als alumnes de 3r d’ESO de l’Institut de Puig-reig. Aquestes xerrades s’estendran a la resta de classes de 3r d’ESO del Berguedà, durant el gener i febrer de 2018.

 

Participació