Els somnis acaben tots igual

per Xavier Gonzàlez-Costa, 1 de desembre de 2017 a les 11:54 |
Il·lustracions: Bet Calderer / Text: Xavier Gonzàlez-Costa
Aquesta informació es va publicar originalment el 1 de desembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Somnis feliços, somnis premonitoris, somnis reveladors, somnis versemblants i somnis impossibles, somnis malaltissos, somnis febrils, somnis humits, somnis calents i somnis ardents, somnis recurrents, somnis inquietants i malsons: somnis de mort, de la pròpia mort o de la d'aquells que més estimes, somnis de cuques, de serps i altres bèsties que et fan fàstic, somnis en què caus, somnis en què et cauen les dents, somnis en què et persegueixen o t'immobilitzen i no pots cridar... Tant se val, els somnis són somnis i acaben tots igual: despertant-se. I si vols que algun somni es faci realitat, lleva't, renta't la cara i posa't a treballar.
 
 
 
Xavier Gonzàlez-Costa va començar a viatjar als vuit anys acompanyant a Juli Verne i a Tintin. Després, de gran, ha anat a veure si és veritat, cooperant amb la desapareguda organització “Viatgers sense Fronteres" que va presidir des de la seva fundació. És escriptor autodidacta, de formació acadèmica en el món de les ciències. Ha guanyat diversos premis de poesia i de teatre. Com a actor, porta més de vint-i-cinc obres de teatre al sarró del Garrofa, que va interpretar durant vint-i-sis Nadals als Pastorets de Berga.
 
Bet Calderer és una Berguedana de Barcelona, artista i grafista. Sortida dels forns de la Facultat de Belles Arts de la capital, se sent orgullosa de poder dir que va començar a treballar al costat Pepe Calvo, amb qui va aprendre l'ofici de donar solucions de disseny gràfic per a empreses com Coca-cola, Santiveri, Martínez-Bimbo, Marcilla, etc. Des de fa quinze anys ha fet de la seva passió, la pintura i el dibuix, el seu modus vivendi. Ha col•laborat amb Ibèrica de danza amb l'escenografia pictórica de l'espectacle “Las estaciones”.

 

 

Participació