La Fira de l'Allioli de Codony de la Pobla de Lillet proposa un cap de setmana de tastos i demostracions

Esperen mantenir el nombre de participants, malgrat que enguany no coincideixi amb el pont

Redacció
30 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:58h
Fira de l'Allioli de Codony a la Pobla de Lillet
Fira de l'Allioli de Codony a la Pobla de Lillet | Aida Morales
Amb el fred, l'allioli de codony torna a fer-se forat al Berguedà. És un producte que s'ha anat mantenint des d'anys enrere a les comarques de l'interior, idoni quan baixen les temperatures i amb grans potencialitats tècniques i gastronòmiques. No obstant això, fora del Berguedà, aquest és un producte encara desconegut, motiu pel qual, des de fa anys, el petit municipi de la Pobla de Lillet aprofita per donar-lo a conèixer amb un cap de setmana temàtic i replet d'activitats. 

La Fira de l'Allioli de Codony, doncs, és un esdeveniment ja fixat al calendari a principis de desembre. Enguany, en la seva sisena edició aquest dissabte 2 de desembre, buscarà continuar dinamitzant un cap de setmana que s'espera turístic, tot i que aquest 2017 no coincideix amb el pont, però tampoc amb altres esdeveniments turístics de la comarca, com ara la Fira de la Puríssima de Gironella, que es farà la setmana següent. 

En el marc de la Fira de l'Allioli, es proposa als visitants descobrir, a través d'un concurs d'allioli de codony i demostracions en públic, aquest producte peculiar, que també es podrà tastar en un esmorzar típic. Al mateix temps, però, al poble s'organitzarà una Fira de Productes Alimentaris i una fira d'Art i Artesania, on es podran trobar diversos productes nadalencs. Totes les parades s'ubicaran al mig del municipi, entre el carrer Jussà i la plaça del Fort.
Arxivat a