Presenten el llibre «Vides», que preserva la memòria oral de les persones grans de Berga

La presentació serà a la Residència Sant Bernabé l'1 de desembre a les 18.00 hores

Redacció
29 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:58h
La Residència Sant Bernabé de Berga acollirà, aquest divendres, la presentació del llibre Vides, on es recullen les deu entrevistes fetes a persones que viuen a la residència sobre la seva experiència vital i les seves impressions sobre l’evolució de la societat berguedana al llarg del darrer segle. Serà en un acte a les 18.00 hores a la mateixa residència, on es presentarà la conclusió del projecte que va ser base d'un documental.

Entre els continguts del llibre hi haurà els seus records d’infantesa a casa, les cures, l’escola, l’oci popular, Barcelona, la vida familiar, el treball, la guerra, la postguerra i el present. Tots aquests temes tenen una petita introducció després de la qual les persones entrevistades desenvolupen les seves opinions, records o vivències.
 
El llibre Vides podrà adquirir-se a partir d’aquest divendres a la Residència Sant Bernabé. Un projecte, han precisat, amb què es vol preservar la memòria de la gent gran de Berga, que representa un "important patrimoni cultural i social".