El PP Berguedà insta a «retrobar la democràcia» i abandonar les «mentides del nacionalisme»

Alberto Villagrasa demana tornar "a la normalitat" i recuperar la "seguretat jurídica" | Joan Antoni López Noguera destaca els projectes de la E-9 o el foment del turisme al Berguedà

28 de novembre del 2017
Actualitzat a les 14:52h
Alberto Villagrasa i Joan Antoni López Noguera, a la roda de premsa del PP al Berguedà.
Alberto Villagrasa i Joan Antoni López Noguera, a la roda de premsa del PP al Berguedà. | Aida Morales
El PP ja prepara engranatges territorials de cara a les properes eleccions al Parlament del 21-D. Per això, i per escoltar totes les aportacions del Berguedà, aquest dimarts s'ha convocat una trobada amb el conjunt de la militància, on una vintena de persones han de debatre sobre les inversions i els projectes a fer, per tal de traslladar-ho a la seu de Barcelona. D'aquesta manera, ha precisat el número sis de la llista de la demarcació, Alberto Villagrasa, aconseguir encarar unes eleccions molt importants, que han d'ajudar a "retrobar la democràcia a Catalunya". 

"Tenim l'oportunitat de retrobar-nos amb la realitat, millorar la convivència i treballar pels problemes reals", ha explicat el diputat, que ha comparegut davant dels mitjans acompanyat pel líder comarcal, Joan Antoni López Noguera. Al seu torn, aquest ha destacat algunes de les línies d'inversió i projecte més importants per a la comarca, i ha fet valoració de la tasca portada a terme per l'equip de govern de la CUP de Berga, en una legislatura que considera que està "perduda".  

Segons Villagrasa, aquestes properes eleccions són una oportunitat per apostar pels "problemes reals" dels catalans, com són la seguretat, l'educació, les inversions o el "dia a dia" dels pobles i ciutats. El camí de tot això, ha destacat, és el "respecte" i el "retorn a la legalitat", deixant a banda el "monotema" del govern de Puigdemont. 
 

Alberto Villagrasa i Joan Antoni López Noguera, a la roda de premsa del PP al Berguedà. Foto: Aida Morales


"Hem de retrobar la normalitat i donar seguretat jurídica", ha afirmat, per deixar enrere "totes les mentides del nacionalisme". En aquesta mateixa línia, López Noguera ha valorat que les eleccions seran "les més importants dels últims 30 anys" per aconseguir, finalment, "posar fil a l'agulla", i que territoris com el Berguedà puguin, finalment, progressar. 

Projectes pendents

Entre els projectes pendents que ha destacat el líder comarcal hi ha la E-9, que considera que és una oportunitat per fomentar l'emprenedoria i l'establiment d'empreses a la comarca, així com un nou model de turisme que aprofiti la gran quantitat de població de l'àrea metropolitana de Barcelona. 

"El Berguedà té un potencial turístic increïble", i això, ha assegurat, "no està prou explotat", com ho demostra l'hostatgeria de Queralt. 

Davant d'aquest punt, ha apostat perquè la Generalitat "faci la feina que ha de fer" i que "governi pel conjunt dels berguedans. 
Arxivat a