Joan Antoni López Noguera: «La CUP s'ha dedicat a que la nostra alcaldessa fos la vedet independentista»

El líder del PPC a Berga lamenta que s'hagi "perdut" tota una legislatura

28 de novembre del 2017
Actualitzat el 15 de maig del 2019 a les 2:51h

El líder del PP al Berguedà, Joan Antoni López Noguera. Foto: Aida Morales


El líder del PPC al Berguedà i exregidor de Berga, Joan Antoni López Noguera, ha lamentat que l'equip de govern de la CUP s'hagi dedicat, durant aquesta legislatura, a ser "els més independentistes dels independentistes", i que l'alcaldessa, Montse Venturós, hagi invertit els esforços en ser la "vedet independentista", en comptes de treballar per la ciutat i els seus projectes. Així ho ha afirmat aquest dimarts, en una roda de premsa per presentar els projectes del partit de cara a les properes eleccions al Parlament del 21-D, on ha lamentat que la majoria de projectes i propostes per fer avançar la comarca i la ciutat hagin quedat "tancats en els calaixos".

"El que han de fer és deixar-se de moure per mitjans de comunicació i començar a treballar", ha declarat López Noguera, que ha considerat que, aquesta legislatura, ha estat "perduda" per als berguedans. "S'ha fet poca feina", ha valorat, i cada vegada s'han anat perdent més serveis i oportunitats per falta de moure's "a nivell d'administració".

Per això, ha dit, vol fer reflexionar als ciutadans independentistes de la comarca, a qui ha instat a "que mirin una mica què estan dient els líders del moviment independentista aquests últims dies". En aquest sentit, el dirigent del PP comarcal ha citat les darreres declaracions de Marta Rovira sobre la via unilateral o de Carles Puigdemont sobre la Unió Europea: "Que mirin una miqueta on ha portat tota aquesta gent que venia molt de fum".
Arxivat a