Repinten i milloren la senyalització a l’entorn del convent de Sant Francesc

Les obres tenen un cost de 60.000 euros provinents de la Diputació de Barcelona

Redacció
28 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:05h
Convent de Sant Francesc
Convent de Sant Francesc | AjBerga.
L’Ajuntament de Berga inicia, aquest dimarts, els treballs de pintura per senyalitzar l’entorn del convent de Sant Francesc. Segons han informat, és una actuació inclosa en el projecte de millora i d’adequació dels accessos de l’edifici i que contempla l’eliminació de les barreres arquitectòniques per garantir l’accés de persones amb mobilitat reduïda. 

Les tasques d’adequació consisteixen en pintar les marques vials que indiquen la zona d’estacionament de vehicles situada al capdamunt de la Ronda de Queralt, a tocar del carrer Clavé. En aquesta cruïlla també es repintarà el pas de vianants existent entre l’accés a la plaça d’Antoni Baylina i el carrer Clavé per facilitar la mobilitat dels ciutadans que accedeixin a la zona a peu. A més, s’ubicarà un nou pas de vianants al carrer Clavé, entre la façana de l’església de Sant Francesc i les escales de la Remunta, i es preveu habilitar una plaça d’estacionament per a persones amb discapacitat. Per últim, es repintarà el pas de vianants situat a l’encreuament entre el carrer Clavé i la pujada de Sant Francesc.

Les obres han estat executades per l’empresa berguedana Construccions Beravi, i la contractació i la direcció facultativa dels treballs l’ha portat a terme l’empresa municipal BRG Serveis. L’obra de millora i adequació té un cost total de 60.430,45 euros i ha estat finançada íntegrament a través d’una subvenció de la Diputació de Barcelona. 
 

Zona a l'entorn del convent de Sant Francesc. Foto: AjBerga.

Arxivat a