El Berguedà enceta la campanya gastronòmica de la Cuina de la Caça

Nou restaurants de la comarca participen en la campanya que s'allargarà fins el 31 de gener

Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a les 19:12h

Estofat de senglar. Foto: Gremi d'Hostaleria i Turisme


Els restaurants del Berguedà ja han començat, com cada any, la campanya gastronòmica de la Cuina de la Caça. Aquesta es desenvolupa a finals de la tardor, molt lligada al consum de carn de llebre, cérvol, perdiu o senglar, i engloba diversos restaurants que integren, dins del seu menú, plats amb productes de temporada per atraure el turisme. 

La campanya, doncs, complementa el calendari culinari del Berguedà, conformat per la cuina del bolet i la de la tòfona, i s'allarga fins el 31 de gener. Enguany, els restaurants participants en la cuina de la caça són Ca l'Amagat Rústic Gastrohotel i Restaurant Niu Nou de Bagà, l'Hostal la Muntanya de Castellar de N'Hug, el Restaurant Els Roures d'Espinalbet, Cal Majoral de l'Espunyola, el Restaurant El Recó de l'avi de Guardiola de Berguedà, el Restaurant Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès, el Restaurant Hostal Cal Fuster de
Serrateix i el Restaurant Cal Candi de Vilada.

Aquesta campanya està impulsada per Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i el suport de la gerència de serveis de turisme de la Diputació de Barcelona.
 

Fulletó de la cuina de la caça al Berguedà