El Berguedà serà present a l'iFest d'innovació tecnològica per a joves

Cinc centres educatius de la comarca assistiran a aquesta segona edició del festival

Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:47h
El Berguedà, a través de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà, serà present, aquest proper dijous 30 de novembre, a l'iFest, un esdeveniment  d’innovació, ciència, tecnologia i emprenedoria impulsat pel programa Catalunya Empren de la Generalitat de Catalunya i per l’Ajuntament de Barcelona, que vol apropar l'impuls d'innovació tecnològica als estudiants de batxillerat, FP, graus universitaris, màsters i doctorats.

Aquest se celebra al Palau Sant Jordi de Barcelona, i el Berguedà s'hi acostarà amb la participació d'alumnes de l'Escola Xarxa, l'institut l'Alt Berguedà, I'IES Guillem de Berguedà, el SES Serra de Noet i l'Escola Vedruna.

Segons ha informat l'ADBerguedà, aquest any l'iFest preveu un augment de participació significatiu, passant dels 2.400 joves als 6.000. En el cas del Berguedà, això també serà així, ja que l'any passat només hi va participar un centre. Enguany, l'edició pota per títol “The Young leaders interaction fest”, i pretén mostrar als joves la disrupció amb l’activitat Meet Inspiration, explicar el concepte de tecnologia exponencial al Virtual Discovery i Pangea Reality i fer-los somiar al Dream Big Challenge.