L'hospital de Berga, entre els millors de l'estat espanyol en gestió global

El centre rep un premi TOP 20 en la trajectòria 2010-2015

Redacció
27 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:05h
L’Hospital Comarcal Sant Bernabé rep un dels premis TOP 20 per la seva Gestió Hospitalària Global
L’Hospital Comarcal Sant Bernabé rep un dels premis TOP 20 per la seva Gestió Hospitalària Global | Fundació Sant Bernabé
L'Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga ha rebut un dels premis TOP 20, en la trajectòria 2010-2015 per la seva Gestió Hospitalària Global. Així ho ha informat el centre, tot indicant que, d'aquesta manera, l'hospital se situa entre els millors de l'estat espanyol en aquesta categoria. 

El guardó l'ha recollit la directora d'infermeria del centre, Joana Rodríguez, en un acte celebrat a Madrid aquesta setmana.
 
En la categoria de Millor Trajectòria 2010-2015 es reconeixen a aquells hospitals amb el millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i la resta d’activitats, a partir d’indicadors d’eficiència, qualitat i adequació.
 
En la 18a edició dels premis, han indicat, hi optaven 146 hospitals públics i privats procedents de 15 comunitats autònomes de l’estat. D’aquests, 53 van ser premiats en alguna de les categories. Els centres aspirants s’hi presenten voluntàriament, facilitant totes les dades necessàries per tal que la seva activitat pugui ser analitzada.
Arxivat a