​El Berguedà presenta el Catàleg d'activitats als centres d'ensenyament

Les iniciatives que es recullen estan vinculades a l’àmbit de l’emprenedoria, l’orientació i la inserció laboral

Redacció
23 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:19h

El catàleg


Amb la voluntat de coordinar les activitats en l’àmbit educatiu, el Consell Comarcal del Berguedà i l’Agència de Desenvolupament del Berguedà presenten el Catàleg d’activitats als centres per al curs 2017/18. Aquesta iniciativa s’ha fet en comú per aprofitar els recursos i eines que ambues entitats ofereixen als centres educatius. L’eina està formada per dos catàlegs: un destinat als centres de primària i l’altre als de secundària. Aquests catàlegs recullen tota l’oferta d’activitats que les institucions programen a la comarca, amb l’objectiu de facilitar les demandes de la trentena de centres del Berguedà.

Es fa difusió, doncs, d’una eina interactiva, molt intuïtiva, que estructura la informació de les activitats a través de fitxes que contenen les següents variables: descripció de l’activitat, objectius, continguts, a qui s’adreça, durada, calendari i contacte.

Les activitats ofertades per l’Agència de Desenvolupament del Berguedà estan vinculades a l’àmbit de l’emprenedoria, l’orientació i la inserció laboral. I les activitats del Consell Comarcal del Berguedà estan organitzades en els següents àmbits temàtics: igualtat de gènere, migracions i refugi, promoció de la salut, diversitat i inclusió social, medi ambient i informació de recursos i serveis de joventut.

Des de fa temps, les dues institucions desenvolupen activitats per a l’alumnat dels centres però aquest és el primer curs que es porta a terme la difusió conjunta, amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics del Berguedà.