Gironella serà escenari del Campionat de Catalunya d'Orientació en BTT

La prova serà diumenge 26 de novembre amb una modalitat professional, i una altra de popular

Redacció
25 de novembre del 2017
Gironella acollirà, el proper diumenge 26 de novembre, una de les proves del Campionat de Catalunya de BTT-Orientació. Aquesta, organitzada pel Club Orientació Berguedà amb el suport de l'Ajuntament de Gironella, tindrà dues categories: una de popular, i una altra d'oficial. 

La popular tindrà dos recorreguts, un de dues hores i un de quatre hores, i la sortida serà a les 9.30 hores. Pel que fa al a categoria oficial, la sortida serà a partir de les 10.00 hores, i els participants sortiran cada dos minuts. El centre de competició serà al Local del Blat de Gironella, i la sortida a 1,7km i 55m de desnivell positiu.

Segons han informat, les inscripcions s'han de tramitar a través de la web de la Federació de Curses d'Orientació de Catalunya (FCOC) fins dimarts 21 de novembre. I pel que fa a aquest esport, és una modalitat que combina les curses d’orientació i la BTT. Segueix l’estructura d’una cursa d’orientació, s’ha de realitzar un recorregut passant per una sèrie de fites en l’ordre indicat assenyalat en el mapa amb el mínim de temps possible, però en lloc de córrer, es va en bicicleta de muntanya.

Per a la regidora d'Esports, Maria Àngels Sallés, acollir aquesta prova demostra que Gironella és un municipi involucrat amb aquest esport. A més, considera que és una bona oportunitat per donar a conèixer aquesta modalitat. 
Arxivat a