ClickPatum tanca les portes aquest diumenge amb més de 5.000 visitants

El proper projecte Playmobil recrearà la plaça de Sant Pere amb xocolata i efectes de foc i fum en el salt de Plens

Redacció
27 de novembre del 2014
Actualitzat el 05 de desembre a les 0:53h
Click de la Guita Xica
Click de la Guita Xica | Aida Morales

Conjunt de comparses de la Patum fetes en Playmobil Foto: ClickPatum


Les 2.500 figuretes de Playmobil conegudes com a clicks que s'han exposat durant aquest mes de novembre a Berga i que han fet reviure una Patum en unes dates poc comuns es despedeixen aquest diumenge. L'exposició ClickPatum tancarà així les seves portes amb més de 5.000 visitants comptabilitzats de moment, i amb l'espera que aquesta xifra augmenti encara més aquest darrer cap de setmana. 

Segons ha informat el seu creador, Oriol Camprubí, el principal atractiu de ClickPatum és la seva “exclusivitat” a l'hora de personalitzar i exposar les figuretes. En aquest sentit, els detalls, tant de les comparses com dels patumaires que les rodegen, converteixen cadascun dels 10 escenaris en fotografies exactes de la realitat, amb detalls curiosos i cares conegudes, si es deixa volar la imaginació. De fet, cada click és únic, fruit de la laboriosa tasca de confeccionar manualment cadascuna de les petites figuretes.

 
Però ClickPatum no acaba aquí. Camprubí ja té en ment un nou projecte Playmobil amb més escenes i espectacularitat. Segons ha avançat, està treballant amb un nou escenari patumaire ubicat dins de la plaça de Sant Pere, que aquesta vegada serà de xocolata. Aquest nou projecte inclourà efectes especials, i es recrearà el foc i el fum d'un salt de Plens. “L'objectiu principal que es vol aconseguir és el de generar una experiència irrepetible”, ha afirmat. Pel que fa a l'exposició actual, no descarta que torni a reaparèixer “d'aquí a un temps”.  

Repercussió

Diverses estratègies de comunicació han ajudat a fer ressò de ClickPatum, que ha estat en boca de diferents mitjans locals i nacionals. També hi han ajudat algunes accions de comunicació alternatives, ha assegurat Camprubí, com, per exemple, les que han près com a protagonista el Playmobil patumaire gegant que s'ha anat passejant per diverses botigues i instal·lacions de la capital berguedana. 

Una trentena d'empreses -entre les quals NacióBerguedà- també han volgut formar part d'aquesta primera edició de ClickPatum, exercint una forta tasca de mecenatge i, en el cas concret, d'aparador per atraure curiosos i turisme. 
 

Més de 800 clicks formen l'escena del salt de Plens a la plaça de Sant Pere Foto: Aida Morales

Arxivat a