Bagà renova el seu pla director de clavegueram

Les actuacions del pla tenen un cost d'un milió d'euros

per Redacció, 21 de novembre de 2017 a les 10:04 |
Plaça de l'Especier | Ajuntament de Bagà
Aquesta informació es va publicar originalment el 21 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Diputació de Barcelona ha lliurat a l'Ajuntament de Bagà el Pla director de clavegueram del municipi. Aquest ha servit per elaborar un inventari de tots els pous de registre i les canonades de la xarxa, amb una descripció de les seves característiques i el seu estat de conservació. A partir d’aquí s’ha estudiat el funcionament del clavegueram tant per temps sec com per temps de pluja i s’han fet propostes de millora de la xarxa.

Les actuacions previstes dins del pla tenen un cost estimat d’un milió d’euros i permetran segregar el funcionament del canal de reg de la xarxa. A més, la Diputació recomana la construcció de diversos col·lectors per tal de millorar la conducció de les aigües residuals, l’eliminació del sifó al drenatge de la C-16 per evitar que entri en càrrega la xarxa aigües avall, i la construcció de diversos sobreeixidors que permetran d’acord amb les prescripcions del Reglament de domini hidràulic.

 

Participació