Les JERC de Berga renoven la Permanent Local amb Marc Pons al capdavant

Aleix Camprubí fa valoració de l'any i escaig de la secció local

Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:12h
Nova permanent de les JERC a Berga.
Nova permanent de les JERC a Berga. | JERC Berga
Les Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya (JERC) a Berga han renovat, aquest diumenge en assemblea de militants, la seva Permanent Local, amb Marc Pons al capdavant i com a portaveu. De fet, han informat, la candidatura de Pons va ser l'única que es va presentar, amb l'objectiu de créixer com a grups, reforçar l'activitat al carrer i contactar amb les entitats de la ciutat i la comarca per conèixer les necessitats i buscar solucions. 

La candidatura de Pons està conformada per Eloi Bellés a la Secretaria d'Organització, Quim Espelt al capdavant de Finances, Joana Pons com a secretària d'Imatge i Comunicació, Marc Olonia a la Secretaria d'Activisme i Campanyes, i Aleix Camprubí a la vocalia. 

Per la seva part, Camprubí ha valorat l'any i escaig de la secció, i ha destacat la feina feta amb l'organització a escala territorial, així conjuntament amb ERC. Durant aquest temps, ha indicat, s'han fet dos actes de la JERC a Berga, més enllà de pancartes, encartellades i paradetes, i s'ha plantat la "llavor" d'una secció local que anirà creixent. 
Arxivat a