Una cinquantena d'infants participen a la 10a edició de la duatló escolar de Berga

Els participants van combinar bicicleta i cursa a peu

Redacció
20 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:20h
Activitat del Consell Esportiu del Berguedà.
Activitat del Consell Esportiu del Berguedà. | Consell Esportiu del Berguedà
Una cinquantena de nens i nenes han participat, aquest diumenge 19 de novembre, al duatló escolar, que complia la desena edició a Berga, i on es van disputar set curses diferents, combinant bicicleta i cursa a peu. 

Segons han informat, excepte els nens de P3, P4 i P5, tots els participants van haver de fer dues transicions, que és on rau l'essència d'aquesta prova combinada. Des dels més grans de la categoria infantil i aleví que van fer 1.500 metres corrents, 3.000 metres en bicicleta i 1.000 més corrents, fins als de P3 que van fer 200 metres corrents i 200 metres en bicicleta.

En qualsevol cosa, però la prova no era competitiva i tots els participants van rebre una medalla i una aigua. La prova es va realitzar dins de les activitats programades per la Marató de TV3, enguany destinada a les malalties infeccioses, per la que es van aconseguir 195 € de les inscripcions i aportacions voluntàries dels pares i esportistes.

L'esdeveniment va estar organitzat conjuntament pel Club Triatló Berga, el Consell Esportiu del Berguedà i, amb el suport de l'Ajuntament de Berga.
 

Activitat del Consell Esportiu del Berguedà. Foto: Consell Esportiu del Berguedà

Arxivat a