Carles Solà i Montserrat Armengou encenen el debat sobre la postveritat

Els dos periodistes debatran aquest divendres a les 21.00 hores al Fòrum 10 de Puig-reig

Aida Morales
17 de novembre del 2017
Actualitzat a les 17:08h
El periodista berguedà Carles Solà.
El periodista berguedà Carles Solà. | Carles Palacio
La postveritat centrarà, aquest divendres al vespre, el debat del Fòrum 10 Comunicació de Puig-reig, que va començar el passat 4 de novembre amb una exposició de Ràdio 4 presentada per Joan Albert Argerich, i una xerrada, la setmana següent sobre periodisme i literatura, a càrrec de Rafel Nadal. 

El plat fort del fòrum, però, arriba aquest divendres, amb el debat sobre postveritat als mitjans de comunicació entre el periodista berguedà i director del programa 30 minuts de TV3, Carles Solà, i la periodista i directora del programa Sense Ficció de TV3, Montserrat Armengou. 

Aquest serà a les 21.00 hores a la Sala d'Actes Doctor Llaverias. Finalment, dimecres 22 de novembre a les 21.00 hores el periodista i presentador de Preguntes Freqüents de TV3 i de El Suplement de Catalunya Ràdio, Ricard Ustrell, presentarà el seu llibre "Sense tu". 
 
Al llarg d'aquests 27 anys, els ponents que s'han pogut trobar al Fòrum 10 han estat molts i variats, des de Josep Cuní, Martí Anglada o Heribert Barrera, passant per Miki Moto, Isabel Clara Simó, Arcadi Alibés, Pilar Rahola, Sílvia Coppulo i Manel Fuentes, o amb Antoni Bassas, Jordi Basté, Mònica Terribas, Jordi Pujol, Josep Martí o Justo Molinero, entre molts altres. A més, i segons recorda l'organització, aquest sempre ha comptat amb la col·laboració de diverses institucions catalanes, així com mitjans de comunicació, tant locals, com d'àmbit nacional. 
 

Programa del Fòrum 10 Comunicació de Puig-reig

Arxivat a