Tarda de xerrades sobre el càncer de mama a l'Hospital Comarcal Sant Bernabé

El centre i l’Associació Ginko de persones afectades per càncer al Berguedà organitzen tres conferències aquest dimecres 22 de novembre

Redacció
22 de novembre del 2017

Hospital Sant Bernabé de Berga Foto: Aida Morales


L’Hospital Comarcal Sant Bernabé de Berga i l’Associació Ginko de persones afectades per càncer al Berguedà organitzen, aquest proper dimecres 22 de novembre, una tarda repleta de xerrades sobre el càncer de mama, segons han informat. Serà a partir de les 16.00 hores al centre hospitalari, i les xerrades estaran obertes als malalts, familiars o qualsevol persona interessada, per tal de divulgar aspectes relacionats amb la malaltia, des del rigor i el coneixement dels professionals especialitzats en el seu tractament. 

La marató consistirà en tres xerrades a càrrec de membres del centre hospitalari. La primera serà dels cirurgians Pilar Martínez i Antoni Gallardo sobre càncer de mama i ganglis linfàtics. Seguidament, la doctora del servei de Rehabilitació Mercè Salvans i la fisioterapeuta Anna Rota parlaran sobre la rehabilitació i el tractament del linfedema, i finalment, es parlarà dels mites al voltant del maneig de la toxicitat en la quimioteràpia, de la mà de l’oncòloga Elena Cillan.
 
Arxivat a