La pel•lícula «Brava» es projectarà a Berga amb un debat sobre violència masclista

La sessió serà aquest dimecres a les 20.30 hores al Teatre Patronat

Redacció
15 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:34h
Part del cartell del film.
Part del cartell del film.
La pel•lícula "Brava" es projectarà aquest dimecres a les 20.30 hores al Teatre Patronat de Berga, dins del Cicle Gaudí, amb un debat sobre la violència masclista. En aquesta ocasió, la sessió ha canviat la data per evitar coincidir amb la programació del Cicle de Cinema Social Fixa't que es realitza cada dijous del mes de novembre a la mateixa sala.

"Brava", de Roser Aguilar, és un film protagonitzat per l'actriu Laia Marull, que interpreta a una dona amb una vida aparentment normal fins que pateix una agressió al metro. Aquesta reflexiona sobre qüestions relacionades amb el dolor, la culpa, la por i l'aïllament personal després de patir una experiència traumàtica. La projecció de la pel·lícula es completarà amb un debat sobre violència masclista a càrrec de Dolors Vargas, tècnica d'Igualtat de l'Ajuntament de Berga, dins dels actes del Dia internacional per a l'eliminació de la violència envers les dones, que es commemora el 25 de novembre.

El preu de l'entrada general per accedir a la sala de projecció serà de 4,5€, però hi haurà descomptes pels titulars del Carnet Jove (3€) i també pels socis del Club Vanguardia (2x1).
Arxivat a