Recta final del Concurs de Fotografia de la Fia-faia

Es repartiran dos premis corresonents a Bagà i Sant Julià de Cerdanyola de 250 euros cadascun

Redacció
13 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:11h
Fia-faia de Bagà.
Fia-faia de Bagà. | Juli Bover.
El XV Concurs de Fotografia de la Fia-faia, que organitza l'Associació de la Fia-faia, conjuntament amb l'Ajuntament de Bagà, Sant Julià de Cerdanyola, el Consell Comarcal del Berguedà, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya encara la seva recta final, que clourà el proper 15 de novembre, com a data màxima per presentar les fotografies. 

En aquest concurs es repartiran 250 euros per a la millor fotografia de cadascuna de les categories (Bagà i Sant Julià de Cerdanyola). El veredicte del jurat es farà públic el 16 o 17 de desembre al Casal de la Vila de Bagà, i les fotografies estaran exposades en aquest municipi i a Sant Julià de Cerdanyola, simultàniament, de l'1 de desembre del 2017 al 5 de gener del 2018. A partir del 9 i fins el 30 de gener, es podran veure a l'Arxiu Comarcal del Berguedà. 

Fins fa dos anys, totes les fotografies participants s'havien de portar impreses amb una grandària determinada, però per tal de motivar a la participació, darrerament es permet presentar els treballs a través de correu electrònic, CD i DVD. 
 
Segons les bases, s'hi pot presentar qualsevol persona afeccionada o professional de la fotografia d'arreu del món, amb un màxim de tres treballs. En aquest cas, hauran de determinar en quin dels dos apartats (Bagà o Sant Julià de Cerdanyola) volen participar.
 

Consulta les bases del concurs de fotografia