L'ANC de Berga denuncia ratllades als cotxes dels berguedans que van assistir a la manifestació

L'Assemblea afirma que condemna "qualsevol tipus de violència" i demana la col·laboració ciutadana

Redacció
12 de novembre del 2017
Actualitzat a les 19:48h
Un dels cotxes ratllats.
Un dels cotxes ratllats. | ANC de Berga
L'ANC de Berga ha denunciat, aquest diumenge a través d'un comunicat, que alguns cotxes que es trobaven aparcats a la zona des d'on van sortir els autocars per anar a la manifestació de Barcelona han aparegut ratllats. "Hi ha persones que no són tan cíviques ni pacífiques com nosaltres i en la tornada amb els autocars, alguns de vosaltres us vàreu trobar ratllades als vostres cotxes aparcats a la zona del Carrefour", ha traslladat l'Assemblea als ciutadans de Berga.

Per això, ha instat a fer difusió i "denunciar els fets", ja que els agradaria que es trobessin els responsables. "Lamentem profundament aquests fets i volem reiterar la nostra convicció que nosaltres volem aconseguir els nostres objectius sense malmetre la convivència", han declarat. Així mateix, han assegurat que condemnen "qualsevol tipus de violència".

D'altra banda, l'ANC també ha volgut agrair als berguedans la seva participació en la manifestació al carrer Marina de Barcelona: "Va ser un èxit absolut, tant en participació, com en la demostració que la nostra causa és pacífica, democràtica i cívica".
Arxivat a