El Patronat de la Patum acorda crear una comissió per buscar finançament per la festa

La reunió també debat sobre el concurs de cartells de Patum i l'acte commemoratiu de finals de novembre

11 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:40h
Salt de Maces a la Patum.
Salt de Maces a la Patum. | Carles Palacio
El Patronat de la Patum ha acordat crear una comissió específica per buscar finançament complementari al que ja hi ha per tirar endavant la festa. Aquesta ha estat una de les novetats que s'han exposat a la reunió d'aquest divendres en matèria de pressupost, de la mateixa manera que s'ha decidit crear una categoria de pressupost participatiu de 3.000 euros, per tal que des de l'ens gestor de la Patum es puguin proposar nous projectes, activitats o millores de la festa.

Per altra banda, i respecte del pressupost de la Patum 2018, també s'ha proposat crear una categoria d'activitats paral·leles. Una sèrie d'accions que enguany ja s'han començat a introduir en la festa amb bona valoració per part de la ciutadania, com ara l'espectacle infantil i el ball popular de divendres de Patum a la plaça Viladomat, han recordat.

A la reunió, també s'ha parlat de l'acte commemoratiu de finals de novembre, amb una projecció de dos vídeos sota el títol "Testimonis de Patum". En aquests s'entrevistaran dues persones que durant anys han estat vinculades a la festa, aportant les seves experiències, opinions i anècdotes. Aquest acte comptarà amb la col·laboració de la Cobla de l'Escola Municipal de Música de Berga, que interpretarà dues peces musicals al final de l'acte.

Per altra banda, també s'han volgut revisar les bases del concurs de cartells de Patum, que seran iguals però amb un jurat renovat, conformat per la regidora de Patum, el guanyador del concurs de l'any anterior, un dissenyador de fora de Berga proposat pel dissenyador de l'any anterior, un fotògraf proposat per l'AFTDAO, un publicista, un patumaire proposat pel Patronat, i un patumaire amb vinculacions artístiques proposat pel Patronat.
Arxivat a