El PSC del Berguedà denunciarà a la Fiscalia la «bretolada» de les pintades al local de Berga

El primer secretari dels socialistes a la comarca considera que l'atac és fruit de "minories de fanàtics" | Joan Torra afirma que la "culpa" de l'aplicació del 155 "només la té Carles Puigdemont"

10 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:10h
Pintada a la seu del PSC de Berga.
Pintada a la seu del PSC de Berga. | PSCBBS
El PSC del Berguedà portarà a la Fiscalia l'atac amb pintades al local que tenen al carrer Barcelona de Berga. Una "bretolada", ha especificat el seu primer secretari a la comarca, Joan Torra, que condemnen i lamenten, ja que consideren que s'han de "respectar totes les ideologies". La seu ha aparegut, aquest divendres, amb pintades on s'acusava el PSC de "feixistes" i se'ls avisava que ho "pagarien car".

"Crec que quan s'arriba a aquests extrems, això només és producte de gent exaltada o intolerant que no té altra sortida", ha considerat Torra, que també ha afirmat que donen una importància "relativa" a aquests atacs propiciats per "minories de fanàtics". De fet, ha precisat, aquestes pintades només mostren la "ignorància" d'alguns sectors, que no saben que aquest partit està treballant perquè "les coses funcionin amb normalitat, legalitat i legitimitat".

Segons ha recordat el primer secretari del PSC al Berguedà, els socialistes són els únics que estan "buscant sortides pactades" des del primer moment. "Això la gent ho ignora", ha assegurat, i ha lamentat que s'estiguin donant les culpes de l'aplicació del 155 al PSC quan, en realitat, ha dit, "la culpa només la té Carles Puigdemont" que, tal com ha assegurat, "tenia diverses sortides" per evitar la intervenció de l'autogovern.

Davant de tot això, ha afegit Torra, el PSC vol fer una "crida a la reflexió" perquè s'analitzi "què s'ha fet, com s'ha fet i què s'ha fet malament". Així, i de cara a les properes eleccions del 21 de desembre, insta a tirar endavant una "campanya neta" perquè, ha afirmat, "el que convé és una Catalunya forta i una Catalunya unida".
 
Arxivat a