L'Ajuntament de Puig-reig renova la pàgina web amb una nova aposta de transparència i comunicació

La nova pàgina web pretén ser un espai obert, diàfan i participatiu, que sigui útil per a la ciutadania i la gent de fora que vulgui conèixer el municipi

09 de novembre del 2017
Actualitzat a les 18:26h
Presentació de la nova pàgina web de Puig-reig.
Presentació de la nova pàgina web de Puig-reig. | Aida Morales
L'Ajuntament de Puig-reig ha presentat, aquest dijous a la tarda, el que serà el primer pas en la seva nova estratègia de comunicació. Un gir que comença per una nova pàgina web, que continua amb la modificació del logotip del consistori, i que quedarà englobat dins d'una nova aposta per millorar la transparència, el feed-back amb la ciutadania i la gestió de tràmits i serveis.

Segons ha exposat el regidor de Comunicació, Josep Campos, des de l'equip de govern es tenia una "idea clara " de com havia de ser la comunicació, però no s'havia pogut portar a terme fins ara. Amb la col·laboració de l'empresa berguedana La Padrina, creada per Albert Escànez, Miquel Escànez i Raül de Haro, l'anhel del consistori ja s'ha pogut començar a materialitzar en un canvi de format, disseny i filosofia, que s'anirà desplegant durant els propers mesos.

La nova pàgina web, doncs, pretén ser un espai obert, diàfan i participatiu, que sigui útil per a la ciutadania i la gent de fora que vulgui conèixer el municipi, i que també sigui àgil a l'hora de modificar-se i actualitzar-ne els continguts. En aquesta, ha avançat Campos, hi haurà quatre accessos ràpids, que són els espais "què fer a Puig-reig", amb aspectes vinculats al turisme com festes, agenda, caminades, on menjar o on dormir; l'Espai Jove, que serà una zona de propostes i interacció perquè els joves tinguin el seu propi lloc a la pàgina web; la seu electrònica, per fer instàncies i altres gestions municipals, i les ofertes de treball, una zona d'interès on se centralitzaran les ofertes de feina del poble.
 

Josep Campos presentant la nova pàgina web de Puig-reig. Foto: Aida Morales


A banda, però, en aquesta nova pàgina web també hi haurà un espai dedicat a notícies recents i hemeroteca, una enquesta per poder interactuar amb la gent del poble i aconseguir aquest feed-back tan esperat, un enllaç directe a les xarxes socials i la meteorologia, un cercador intel·ligent, un apartat sobre el municipi on hi constarà la història, les associacions, les dades socioeconòmiques i les carreteres, una zona on es desgranaran els serveis municipals o els equipaments municipals, un enllaç als plens ordinaris i un apartat sobre els membres de l'Ajuntament.

Seguint la Llei de Transparència, han indicat des del consistori, en aquest últim apartat hi consta el càrrec, informació i retribució de cadascun dels regidors. Una obligació que tenen tots els Ajuntaments, han precisat, però que la majoria no té de forma visible. La creació d'aquest nou espai, per altra banda, ha tingut un cost de més de 1.600 euros, i es complementarà, també, amb un butlletí informatiu que es començarà a entregar pels volts de Nadal.
Arxivat a