Lluís Vall, Jordi Selga i Montserrat Ribera, els candidats del Berguedà a les llistes del PDECat pel 21-D

El jove de Gironella va ser el més votat | Un 48% dels associats del Berguedà van votar els seus representants

09 de novembre del 2017
Actualitzat a les 10:08h
Lluís Vall, representant del PDECat al Berguedà per integrar la llista del 21-D.
Lluís Vall, representant del PDECat al Berguedà per integrar la llista del 21-D. | Cedida
El regidor del PDECat de Gironella Lluís Vall, el de Casserres Jordi Selga i l'exalcaldessa de Guardiola de Berguedà, Montserrat Ribera, han estat els tres representants de la comarca que s'han proposat per integrar la llista del PDECat de cara a les properes eleccions del 21 de desembre. De fet, segons han explicat a NacióBerguedà, van ser les tres úniques candidatures que es van presentar en assemblea comarcal aquest dimecres. 

El representant més votat a ser Vall, seguit per Selga i acabant per Ribera, amb un 48% de participació de tots els associats del Berguedà, un fet que el president comarcal del PDECat, el mateix Selga, ha valorat molt positivament: "He de dir que hi havia molta gent, van venir molts associats i tothom estava molt animat i amb ganes de participar". 

Cadascun dels tres representants va realitzar una exposició de tres minuts per explicar per què es volien presentar i, llavors, es va procedir a la votació. Aquests tres noms, que combinen "saba nova amb experiència", segons ha destacat el president del partit a la Catalunya Central, David Font, seran enviats al consell nacional que es farà dissabte, on es confeccionarà la llista nacional. 
 

Jordi Selga, representant del PDECat al Berguedà per integrar la llista del 21-D. Foto: Cedida

 

Montserrat Ribera, representant del PDECat al Berguedà per integrar la llista del 21-D. Foto: Cedida