L’Ajuntament de Berga busca gestors pel bar de la piscina

L'arrendatari haurà d’abonar un total de 513,04 euros al mes durant la vigència del contracte, que serà de quatre anys

Redacció
09 de novembre del 2017
Actualitzat a les 9:47h
Bar de la piscina de Berga.
Bar de la piscina de Berga. | AjBerga.
L’Ajuntament de Berga ha obert el procediment per fer efectiva l’adjudicació del contracte de serveis a la prestació del servei de bar de les instal•lacions de la zona esportiva Toni  Sabata, situada al carrer Guillem de Berguedà, sense número. Aquest dimarts es va publicar l’anunci de la licitació al Butlletí Oficial de la Província de Barcelona i aquest dimecres s’ha obert el període per a què les persones interessades en gestionar el bar puguin presentar les seves ofertes en relació al servei esmentat. 

Segons han informat, l’objectiu del consistori és oferir un servei de bar on es promocionin hàbits saludables i l’activitat esportiva. Per això, es vol apostar per productes de qualitat i respectuosos amb el medi ambient, facilitant la vinculació entre clubs i entitats que fan ús de les instal•lacions. Aquest contracte inclou l’explotació del servei de bar i la realització de prestacions complementàries. Entre aquestes, l’adjudicatari ha d’assumir el control de les claus d’accés als pavellons i a la pista de vòlei platja, i caldrà que es faci càrrec de la neteja dels serveis, del passadís i del vestíbul del pavelló adjunt al bar. Per altra banda, el consistori ha habilitat la instal•lació del bar amb el mobiliari i els aparells electrodomèstics necessaris per tal que l’adjudicatari pugui prestar el servei de bar de forma immediata. 

L’import estimat del contracte és de 30.528 euros i, per tant, l’arrendatari haurà d’abonar un total de 513,04 euros al mes durant la vigència del contracte, que serà de quatre anys, amb possibilitat de prorrogar-los dos anys més. 

El termini per a la presentació de propostes finalitzarà el dijous 23 de novembre a les 23.59 hores. Els interessats hauran de fer arribar tota la documentació requerida a l’Ajuntament a través dels canals ordinaris de registre electrònics i presencials de l’administració.  La Mesa de contractació formada per un president, quatre vocals i un secretari s’encarregarà d’avaluar les propostes presentades per tal d’escollir l’oferta que sigui més avantatjosa i adequada al servei que es vol licitar. 
Arxivat a