El CDR de Berga demana col·laboració per mantenir tancada la frontera a Puigcerdà

Els Comitès de Defensa de la República han establert torns durant tota la nit i dia de dijous

per Redacció, 8 de novembre de 2017 a les 19:39 |
Tallada la frontera a Puigcerdà des d'abans de les 7 del matí | Ivan Sanz
Aquesta informació es va publicar originalment el 8 de novembre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
El Comitè de Defensa de la República (CDR) de Berga insta la ciutadania a continuar la mobilització més enllà de la vaga general d'aquest dimecres i, durant tota la nit i dia de dijous, seguir tallant la carretera d'accés a França (N-152) i la carretera nacional francesa (N-116). 

En aquest sentit, han indicat, s'han establert torns durant tota la nit, i s'anima tothom a "fer el cafè a la Cerdanya", sumant-se a la mobilització que, des de Puigcerdà, organitzen els CDRs que allà s'hi aglutinen. 


"Pensa en portar roba còmode i d'abric, aigua, menjar... Des d'allà també et facilitaran espais per descansar", han informat. El tancament de la frontera ha estat, durant aquest dimecres, un dels principals actes dels CDRs de la Cerdanya i el Berguedà, que han ocupat el tram de carretera sota la marquesina policial de control fronterer que hi ha just davant la comissaria que la Policia Nacional espanyola té a l'edifici duaner.

 

Participació