Els dibuixos «invisibles» d'Oda Sales omplen el carrer major de Berga

Les obres es podran veure fins el 28 de novembre

Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a les 16:08h

Part del cartell de l'exposició d'Oda Sales.


Fins el proper 28 de novembre, el carrer major de Berga s’omplirà d’una nova exposició consistent en dibuixos “invisibles”. Així, la jove artista Oda Sales omplirà els aparadors buits dels comerços de la zona, que ja han acollit mostres de diverses disciplines artístiques, entre les quals pintura, fotografia o disseny. 

La proposa ta de Sales és una exposició d’il•lustracions que pretén mostrar la part més intimista de les persones a través d’il•lustracions de moda. L’obra està formada per tretze dibuixos protagonitzats pel Noah, el personatge que l’autora utilitza per a expressar tot allò que pensa i sent. Segons Sales, el dibuix ha estat l’eina utilitzada per expressar-se des de ben petita, i el Noah és el seu “alter ego”. Les peces de la mostra estan realitzades amb aquarel•la, tinta i carbonet. 

Amb el projecte "Art Major" es busca fomentar la dinamització i la continuïtat d'un dels eixos comercials més emblemàtics de la ciutat. Per això, el consistori també insisteix en fer una crida als particulars que disposin de locals buits per tal que els cedeixin, mentre no tinguin una altra utilitat, perquè puguin exposar obres artístiques. Per altra banda, l'exposició també resta oberta a totes les persones que vulguin mostrar les seves obres o treballs, ja sigui fotografia, pintura, escultura o dibuix, entre d'altres.
Arxivat a