Les biblioteques del Berguedà sensibilitzen sobre la salut mental

El Club de Lectura Comarcal al Museu de la Colònia Vidal serà dimecres 22 de novembre

Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a les 15:46h
Una de les sessions sobre salut mental a les biblioteques.
Una de les sessions sobre salut mental a les biblioteques. | CCBerguedà
Les biblioteques del Berguedà s'han sumat, aquest any, al Dia Mundial de la Salut Mental, que es va realitzar el passat 10 d'octubre, amb diverses activitats que s'han allargat durant els mesos d'octubre i novembre, per tal de sensibilitzar sobre el fet que la salut mental és cosa de tots. Fins el moment, ha informat el Consell Comarcal del Berguedà, s'han fet tres sessions de l’Hora del conte a Berga, Gironella i Puig-reig, que tracten aspectes vinculats a la salut mental i que han comptat amb la col·laboració de psicòlogues infantils del Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç del Berguedà. Aquest dijous 9 de novembre, per altra banda, hi haurà l’última sessió al Local Parroquial de Guardiola de Berguedà, a les 17.00 de la tarda.

Totes les persones que vulguin participar, per altra banda, al Club de Lectura Comarcal al Museu de la Colònia Vidal el dimecres 22 de novembre s'hauran d’apuntar abans del dia 15 a les biblioteques de Berga, Gironella, Puig-reig, al bibliobús Pedraforca o a al centre de dia de salut mental. Es comptarà amb la presencia de l’autor de la novel.la “La Terapeuta”, Gaspar Hernandez, i d’especialistes en salut mental.

Durant l'octubre, també s'ha pogut veure, a Berga, l’exposició de les obres dels artistes berguedans que han participat al projecte de Parelles Artístiques – Experiències creatives per la salut mental, que ara es poden veure a la Biblioteca Guillem de Berguedà de Puig-reig, fins a final de novembre.
Arxivat a