L'Ajuntament de Gironella disposa 2.800 euros en ajudes esportives per fomentar la inclusió social

El consistori vol subvencionar l'activitat esportiva dels joves i adolescents

Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:08h
Una de les activitats esportives a Gironella.
Una de les activitats esportives a Gironella. | AjGironella
L’Ajuntament de Gironella ha obert una convocatòria per fomentar ajuts en activitats esportives d’infants i adolescents d'entre 3 i 18 anys, empadronats al municipi de Gironella, que es trobin en una situació d'exclusió social o econòmica, o que tinguin dificultats especials per accedir a activitats esportives. D'aquesta manera, el consistori treballa perquè l'esport sigui un àmbit accessible a tothom, ja que, alhora, afavoreix la integració d'infants i joves, i fomenta valors personals i socials, com ara el respecte, la superació, l’esforç i els hàbits saludables, entre d'altres.

Segons la regidora d'Esports, Maria Àngels Sallés, aquesta convocatòria "és necessària" per fer de Gironella un "municipi encara més inclusiu". Així mateix, considera que és una "bona oportunitat per a tots aquells infants i joves que per causes diverses no poden accedir a activitats esportives, en tinguin l’oportunitat”.

L’Ajuntament disposa de 2.870,40 euros provinents del programa “Esport per prevenir el risc d’exclusió social”, finançat per la Diputació de Barcelona, que cobriran part de les tarifes de les activitats esportives, i els beneficiaris hauran d’assumir la diferència entre el cost total de l’activitat i l’ajut atorgat. Les sol·licituds es poden presentar fins el dia 30 de novembre a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC) de l’Ajuntament en horari d’atenció al públic.
Arxivat a