Berga acull «Yerma», una obra de teatre contemporani i sorprenent sobre la fecunditat

L'obra serà al Teatre Municipal divendres a les 21.30 hores | L'actriu berguedana Ariadna Fígols forma part del repartiment

Redacció
10 de novembre del 2017
Obra de teatre Yerma, que es representarà a Berga aquest divendres.
Obra de teatre Yerma, que es representarà a Berga aquest divendres. | Yerma

El Teatre Municipal de Berga acollirà, aquest proper divendres 10 de novembre a les 21.30 hores, l'obra de teatre "Yerma", que Federico García Lorca va escriure l’any 1934, i que la companyia Projecte Ingenu representarà sobre l'escenari. Una obra que reflexiona sobre la fecunditat amb una escenografia contemporània i sorprenent, que tindrà un preu de 15 euros, i que forma part de la programació estable del teatre, impulsada per l’àrea de Cultura de l’Ajuntament de Berga.

"Yerma" parla sobre el fet de poder tenir fills a partir de la relació entre la dona que posa títol a l'obra i el seu marit. Una relació corcada, ja que ella no aconsegueix quedar-se embarassada. Això desperta un possible amor d'adolescència que mai va poder ser, el desencís de les amistats que s’allunyen pels fills, la pèrdua de la joventut, la llar conjugal que esdevé una autèntica presó i la tragèdia de no poder desenganxar-se del propi cos. Sota la direcció de Marc Chornet, l'obra serà representada per Alba José, Martí Salvat, Xavier Torra, Isabel Soriano, Roser Tàpias, Cristina López i l'actriu berguedana Ariadna Fígols.