Les concentracions convocades per l'aturada de país

Aquest dimecres Catalunya s'atura per protestar contra la repressió judicial d'Espanya i les entitats sobiranistes volen tornar a omplir els carrers i les places

Redacció
07 de novembre del 2017
Actualitzat a les 11:18h

La pancarta que llueix a la façana del consitori reusenc Foto: ANC Reus


La Intersindical-CSC vol tornar a aturar el país aquest dimecres. La vaga general compta amb el suport de les entitats sobiranistes, que de nou l'han rebatejat com a aturada de país. ANC i Òmnium Cultural volen aprofitar l'avinentesa per tornar a mobilitzar la ciutadania i rebutjar l'empresonament de mig Govern de Catalunya i els seus presidents al carrer.

L'Assemblea ha informat a través de les xarxes socials que aquest dimarts donarà detalls explícits sobre les accions previstes. Òmnium, però, ja ha passat el planning, el qual inclou manifestacions al migdia i a mitja tarda.

Concretament, a les 12.00h, hi haurà concentració davant la Generalitat i les seves delegacions territorials (Girona, Lleida, Tarragona, Terres de l'Ebre, Catalunya Central i l'Alt Pirineu i Aran). Ja a la tarda, a les 18.00h, fan una crida per aplegar-se davant dels Ajuntaments. En el cas de Barcelona, la trobada serà a la Plaça de la Catedral.