Més de 160 persones assisteixen a l'experiment de microteatre de la Farsa

Les dues peces centrades en el transport permeten a la companyia teatral explorar nous formats

Redacció
02 de novembre del 2017
Actualitzat a la 13:55h
Experiment de microteatre que va portar a terme la Farsa a Berga.
Experiment de microteatre que va portar a terme la Farsa a Berga. | La Farsa
L'Agrupació Teatral La Farsa ha portat a l'escenari del Cine Catalunya, aquest cap de setmana, dues obres de microteatre centrades en el transport. Es tracta de "En punt mort" i "Passatgers", que han durat uns 15 minuts cadascuna, i que han esdevingut, segons han informat, un bon "experiment" de format dins d'espais poc comuns i amb el públic molt proper als actors. 

Són dues de les cinc obres que formen part de "CaRRoussel", una proposta literària de cinc escriptors catalans que van escriure un llibre conjunt, amb textos que situen l'acció a l'interior d'un automòbil. Amb això, l'agrupació teatral s'ha plantejat explorar nous formats i aprofitar una proposta atrevida i innovadora que ja va funcionar molt bé durant el Festival GREC del 2015 i que, sota la direcció d'Angelina Vilella, ha aplegat unes 160 persones de públic.
 

Experiment de microteatre que va portar a terme la Farsa a Berga. Foto: La Farsa


L'obra "En punt mort" ha estat escrita per Marta Rojals, i ha estat interpretada per Ferran Pujols i Sònia Ferrer. Pel que fa a "Passatgers", és un original de Francesc Serés, interpretat a Berga per Josep M. Suades i Anna Roy.

Amb aquestes dues obres, la Farsa manté oberta la porta de les peces de microteatre. 

Arxivat a