Realitzen obres de millora al refugi Lluís Estasen, que queda tancat fins al 5 de novembre

El refugi canviarà la seva imatge interior amb la col·locació d'un terra de gres rústic

Redacció
02 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:36h
Obres al refugi Lluís Estasen.
Obres al refugi Lluís Estasen. | FEEC
El refugi Lluís Estasen, un dels refugis de muntanya més emblemàtics de Catalunya, tancarà les seves portes fins el 5 de desembre per realitzar tota una sèrie d'obres de millora. De fet, segons ha informat la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC), canviarà la seva imatge interior amb la col·locació d'un terra de gres rústic, que millorarà les seves condicions. 

Les obres de reforma han començat aquesta mateixa setmana i s’allargaran fins abans del pont de la puríssima. Per aquest motiu, des de la FEEC han volgut demanar disculpes pels inconvenients que això pugui causar a sortides planificades, ja que és un dels refugis que registra un major trànsit durant tot l'any, gràcies a al seva situació als peus del Pedraforca. 

Aquest va ser inaugurat el 26 de juny de 1949, dos anys després de de la mort de l’escalador Lluís Estasen. Està situat a la Jaça dels Prats, un esplèndid prat als peus de la desafiant paret rocallosa del Pedraforca. Al 1977 s’hi va fer una important remodelació i ampliació i, actualment, té una capacitat de 81 places repartides en dues habitacions situades a la primera planta de l’edifici.