L'Espunyola acull el 5 de novembre el Trail Els Tossals

La cursa forma part del Campionat Maqui de curses de muntanya entre el Bages i el Berguedà | Ja hi ha vora 200 inscrits a les dues curses, de 14 km i 25 km

Redacció
02 de novembre del 2017
Actualitzat a les 12:11h
El favorit per guanyar el Trail de 25 Km, és el jove de la Poble de Lillet Marc Perez (a la foto), que ja la va guanyar l'any passat.
El favorit per guanyar el Trail de 25 Km, és el jove de la Poble de Lillet Marc Perez (a la foto), que ja la va guanyar l'any passat. | Josep Maria Montaner.
Diumenge, 5 de novembre de 2017, el  Trail Els Tossals, a l’Espunyola, permetrà gaudir dels paisatges i l’entorn del Prepirineu berguedà, que prioritza sempre els senders i els recorreguts camps a través, amb dos trajectes: la pujada al Santuari dels Tossals, de 14 km (+700 m),  que cimeja pel Serrat de Malla, amb unes vistes immillorables, continua per Capolat, els pantans de l’Espunyola i Sant Salvador; i el trajecte de  25 km (+1200 m), enguany amb un nou recorregut amb menys desnivell  i més corriols, tot conservant el tram de grimpada, i que permetrà descobrir la part més feréstega de la Serra dels Tossals, i gaudir les panoràmiques de la cresta, tot coronant el punt més alt de la serra, el Tossal de Trasserra (1525 m).  Al final de les curses espera a tots els participants un bon esmorzar amb botifarra, cansalada, seques i una cerveseta per recuperar les forces.

El Trail Els Tossals forma part del Campionat Maqui de curses de muntanya entre el Bages i el Berguedà. La classificació actual, a manca de dues curses, l'encapçalen Anna Rovira Pous amb 200 punts  i Ricard Costa Puigpelat amb 172punts.
 

El corredor de Navàs Josep Roset va fer nou rècord a la cursa de 14 Km l'any 2015. Foto: Adrià Costa.


Els infants, disposaran durant el matí de la cursa, d’un rocòdrom inflable que la Diputació de Barcelona ha cedit a l’organització, per tal que els més menuts gaudeixin d’un bon matí tot esperant que els seus pares/mares acabin el Trai.

Tothom que el dia de la cursa pugi al Santuari dels Tossals a animar els corredors és convidat a esmorzar amb coca i xocolata (es pot aparcar a l’Església de Capolat) I si es vol esmorzar amb els corredors al Local Social es podrà fer per un mòdic preu de 5 euros.

Les inscripcions són obertes i podeu accedir-hi des d'aquest vincle.