Més de 600 persones s'endinsen al passatge del terror de Viladomiu Vell

Els Joves de Gironella fan una molt bona valoració de l'activitat

Redacció
30 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 19:14h
Gironella és terrorífica.
Gironella és terrorífica. | Joves de Gironella
Més de 600 persones han participat, aquest cap de setmana, en les activitats d'intriga i enigmes que els Joves de Gironella han organitzat a Viladomiu Vell. Un passatge del terror que, segons han explicat, ha estat tot un "èxit", i que consistia en intentar sortir de l'escola després de saber la història que s'hi amagava. En aquesta, han desvetllat, s'hi havien produït diversos assassinats i fets paranormals, i els visitants, sabent aquesta circumstància, havien de fer el possible per sortir-ne.

El passatge del terror va comptar amb uns 40 joves de diverses edats, que van ser els encarregats del muntatge i l'escenografia. No obstant això, també s'hi va implicar altra gent del poble desvinculada als joves de Gironella, un fet que ha enriquit l'activitat.

"Estem contents de la resposta que hi ha hagut per part dels ciutadans de Gironella i també d'arreu del Berguedà", ha explicat la presidenta de l'entitat juvenil, Aina Alarcón. Aquest any, ha recordat, "amb un nou format i en un lloc diferent", que ha tornat a complir les expectatives. "Estem segurs que després de dos anys consecutius amb el passatge el terror, l'any que ve ho podrem tornar a repetir", ha afirmat.

Per altra banda, els joves també han volgut recordar que aquest dimarts al vespre s'organitza el Castanyasso al Local del Blat de Gironella. Una festa amb una entrada de 5 euros, sorpreses i la beguda especial "secret jove". El Castanyasso comptarà amb els punxadiscs Miquel del Pozo i Markus Wolf.
Arxivat a