Alteracions del trànsit a Berga en motiu de la crema de la falla de la Penya Boletaire

Les modificacions seran a la zona del passeig de la Pau durant tot el diumenge

Redacció
28 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:00h
Els actes de la festa del bolet organitzats per la Penya Boletaire de Berga comportaran diferents alteracions del trànsit aquest proper diumenge 29 d'octubre a Berga, especialment a la zona del passeig de la Pau. Concretament, es prohibirà l’estacionament de vehicles a la zona central amb el carrer Gran Via, des de les 9.00 del matí fins a les 23.00 hores, ja que es realitzaran els treballs de muntatge de castell de focs d’artifici.
 
D’altra banda, tampoc es permetrà l’aparcament de cotxes al passeig de la Pau, des del carrer Pere III fins a la plaça de la Creu, en sentit ascendent i en sentit descendent, des de la plaça de la Creu fins a la carretera de Sant Fruitós. Aquesta prohibició farà que la parada d’autobusos es traslladi a la zona del passeig de la Pau número 55, just a davant de la farmàcia i, per tant, tampoc es podran aparcar els vehicles en aquest emplaçament. Aquesta mesura s’aplicarà des de les 15.00 de la tarda fins a les 23.00 de la nit. 

Per últim, es preveu el tall de la circulació de trànsit en tot el passeig de la Pau i també a la plaça de la Creu des de les 17.00 de la tarda amb motiu de l’audició de sardanes i la cremada de la falla.
Arxivat a