Els alcaldes del Berguedà s'apleguen al Parlament per donar suport a la declaració d'independència

Els batlles es desplacen a la capital de Catalunya amb la seva vara

Redacció
27 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 14:18h
Alcaldes del Berguedà donant suport a la declaració d'independència al Parlament.
Alcaldes del Berguedà donant suport a la declaració d'independència al Parlament. | Cedida
Diversos alcaldes del Berguedà s'han desplaçat, aquest divendres al matí, fins les portes del Parlament de Catalunya, després de la convocatòria de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) i l'Associació de Municipis per la Independència (AMI), per seguir el ple del Parlament de Catalunya i donar suport a la declaració d'independència. 
 

Alcaldes i regidors del Berguedà es desplacen al Parlament per donar suport a la declaració d'independència. Foto: Cedida


Les dues associacions han demanat als batlles que tornin a posar-se al costat de les institucions catalanes. Entre els que s'han pogut veure davant del Parlament, destaca l'alcalde de Gironella, president del Consell Comarcal del Berguedà i del PDECat a la Catalunya Central, David Font, així com l'alcaldessa de Berga, Montse Venturós; l'alcaldessa d'Avià, Patrocini Canal; l'alcalde de Guardiola de Berguedà, Josep Lara; el de la Pobla de Lillet, Vicenç Linares; el de Puig-reig, Josep Maria Altarriba; el de Casserres, Josep Colillas; el d'Olvan, Martí Orriols; el de Sant Jaume de Frontanyà, Rubén Lladós, o l'alcaldessa de Montclar, Raquel Sala, entre d'altres. 
 

Alcaldes del Berguedà donant suport a la declaració d'independència al Parlament. Foto: Cedida

 

Alcaldes del Berguedà donant suport a la declaració d'independència al Parlament. Foto: Cedida