Cervesa i artesania tornen a ser les protagonistes del Pedrafest de Saldes

Diverses parades d'artesans i diferents productors de cervesa ompliran el petit municipi als peus del Pedraforca aquest proper dissabte 28 d'octubre

Redacció
27 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:19h
Degustació de cerveses i tapes al Pedrafest (arxiu)
Degustació de cerveses i tapes al Pedrafest (arxiu) | Cedida
Saldes es tornarà a omplir, aquest proper dissabte 28 d'octubre, de cervesa i artesania. Serà en el 21è Mercat Artesanal i 3n Pedrafest, l'Octoberfest de la cervesa artesana de Saldes, que ja es consolida al municipi com una cita obligada per descobrir nous tipus de cervesa, trobar-se i fer tertúlia. Un esdeveniment que organitzen de forma conjunta el Col·lectiu d'Artesans de Comarques de Muntanya i l'Ajuntament de Saldes, i que compta amb la participació de paradistes de productes artesans i oficis. 

En més de 30 parades d'artesans, comerciants i oficis es podrà degustar, comprar i tastar tota mena de productes i serveis, i els elaboradors de cervesa artesana del país ompliran el poble amb més de 20 varietats de cervesa artesanal amb got de vidre realitzat especialment per a l'ocasió. Tot, han indicat, entre tapes de formatge i embotits, música celta, de taverna i típica alemanya i, com a novetat d'enguany, la projecció d'un mapping sobre la façana de l'església que oferirà un sorprenent joc de llums i so.

El Mercat i Pedrafest obrirà les portes a les 10.00 del matí i, durant tot el dia, es podrà fer tir amb arc, jocs de xanques i escacs. Al llarg del matí hi haurà un taller infantil de circ a la plaça Pedraforca i, de les 11.00 a les 13.00 hores, un taller artesanal. A les 11.30 també es podrà fer una visita guiada a la Cervesera del Pedraforca i, a les 12.00 hores, hi haurà una demostració de com es confeccionen els esclops de fusta amb balls tradicionals amb acordions en directe.

Ja a la tarda, a patir de les 16.30 hores, un taller de maquillatge engegarà els actes i, una hora després, començarà el tast guiat de cerveses. A continuació, es podrà degustar l'allioli de codony i mató a la plaça de l'Església i, a les 19.00 hores, serà el torn del mapping. El concert de música electro acústica a càrrec de Carpacio Beat serà a les 20.00 hores, i entrada la nit, es realitzarà el tancament de les activitats.
Arxivat a