Els joves de Gironella preparen un cap de setmana terrorífic a Viladomiu Vell

L'Ajuntament de Gironella i l'Associació de Joves programen una sessió per a infants i una altra per a joves aquest proper cap de setmana

Redacció
26 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:30h

Actors que van formar part de la representacio, l'any passat Foto: AjGironella


L'associació de Joves de Gironella, amb la col·laboració de l'Ajuntament, han organitzat, aquest cap de setmana del 28 i 29 d'octubre, l'activitat "Gironella és terrorífica" a les antigues escoles de Viladomiu Vell, que reobriran amb un nou format i diverses sorpreses. D'aquesta manera, es continua amb l'activitat engegada l'any passat, que s'adreça a tots els públics, i que pretén amarar l'espai de misteri i incertesa.

L'escola obrirà, segons han dit, de les 18.00 a les 20.00 hores amb un circuit infantil pensat per a petits. A partir de llavors, de les 20.00 a les 00.00 hores serà el torn pels adults. El preu de l'entrada serà de dos euros per l'infantil i tres pel circuit d'adults, i hi haurà servei de bar amb begudes, biquinis, creps i entrepans freds.

Segons el regidor de Joventut de Gironella, David Saborido, aquesta activitat "fuig del Halloween" i, de fet, no hi haurà cap simbologia relacionada amb aquesta festa. En aquest punt, doncs, s'aposta per aprofitar el context de la colònia industrial i oferir activitats relacionades amb el terror. Per altra banda, el dia 31 d'octubre es farà la celebració de la Castanyada al Local del Blat.