La botiga Els Plens destaca els seus més de 50 anys d'història

El comerç de Berga recorda amb anhel el reconeixement que va fer la Cambra de Comerç de Barcelona i el Govern de la Generalitat

Redacció
23 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:49h
La propietària de la botiga de roba Els Plens, Neus Rius
La propietària de la botiga de roba Els Plens, Neus Rius | Aida Morales.
La botiga de Berga Els Plens Moda ha volgut recordar, aquest cap de setmana, el reconeixement rebut ara fa un any per la Cambra de Comerç i el Govern de la Generalitat, per la trajectòria dels seus 50 anys. Aquest comerç, situat a la plaça de Sant Joan de Berga, ja va posar de relleu, l'any passat, el seu esperit familiar i evolutiu, adaptant-se a les noves tendències i moments, i amb voluntat d'allargar-se en la història amb esperit de servei.

Així mateix, i per celebrar-ho, ha recordat la seva propietària, Neus Rius, es va realitzar un concert a la botiga amb el saxofonista Llibert Fortuny. 

Els orígens de la botiga Els Plens Moda es remunten a un altre nom i un altre lloc. Van ser els pares de Rius, el Rafael i la Dolors, qui la van engegar al carrer Ciutat número 2. Poc després, el comerç es va traslladar on se situa actualment, com un referent de moda i tendències que, de la mà de Rius, s'ha especialitzat en multimarca. Per a la propietària, és un "orgull" i un "honor molt gran" celebrar l'aniversari.
Arxivat a