Uns 634 alumnes del Berguedà participen a les trobades multiesport

Els alumnes de 3r i 4t de primària de la comarca gaudeixen de dues jornades plenes d'activitats

Redacció
20 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 12:59h
Alumnes que han participat a les trobades aquest divendres
Alumnes que han participat a les trobades aquest divendres | Consell Esportiu del Berguedà
El combinat de bon i mal temps no ha impedit que aquest dijous i divendres s’hagin celebrat a Berga les trobades multiesport dins el marc del Pla Català de l'Esport a l'Escola. Com cada any, gairebé totes les escoles de primària del Berguedà s’han unit per poder dur a terme aquestes trobades esportives comarcals, que tenen com a objectiu la interrelació i la cooperació entre els participants de les diferents escoles.

Els mestres d'educació física dels centres van coordinar la trobada a la qual van assistir alumnes de les escoles de Sant Joan, Vedruna, Santa Eulàlia, Xarxa, Galceran de Pinós, Alfred Mata, Sta. Mª d'Avià, Princesa Làscaris, la ZER Baix Berguedà, la ZER Berguedà Centre, Fedac Anunciata, St. Martí i l'escola pública de Gironella i amb la col·laboració de l'Ajuntament de Berga i el Consell Esportiu del Berguedà.

En el conjunt de les dues jornades, uns 634 participants de 3r i 4t de primària van gaudir d’un matí ple d’activitats esportives com el tennis llençol, ringo gol, memory i les 5 fites, en dos matinals on la zona esportiva Toni Sabata va quedar plena de gom a gom. Les pròximes trobades programades són el 12 i 13 de març (5è i 6è) i el 16 i 17 de maig (1er i 2on).
 

Alumnes que van participar dijous a les trobades. Foto: Consell Esportiu del Berguedà