cine

​L'equip de «7 raons per fugir» busca figurants per sortir a la pel·lícula

Els voluntaris hauran de participar com a convidats d'un casament

per Aina Font Torra , Terrassa/Manresa/Berga, 23 d'octubre de 2017 a les 10:20 |
David Verdaguer serà un dels protagonistes de la seqüència amb figurants de '7 raons per fugir' | CCMA
Aquesta informació es va publicar originalment el 23 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip de 7 raons per fugir, que des de fa dues setmanes està rodant als municipis de Manresa, Berga i Terrassa, està buscant persones per sortir en una de les escenes de la pel·lícula, que es filmarà el dimecres 15 de novembre a la zona de Torrebonica (Terrassa) durant tot el dia. Per tant, és important que els interessats a participar-hi tinguin disponibilitat absoluta.

La seqüència que es gravarà estarà emmarcada dins de la cerimònia d'un casament i els protagonistes seran Núria Gago i David Verdaguer. És imprescindible que els figurants duguin roba de mudar pel rodatge.


Si bé l'equip de producció té especial interès que els figurants siguin de Manresa, Berga o Terrassa, la proposta és oberta a tothom. Per a participar-hi només cal enviar un correu electrònic a l'adreça 7rph.casting@gmail.com on hi consti el nom i cognoms, el número de telèfon, el correu electrònic i l'edat. En el mail també s'hi ha d'adjuntar una foto de cos sencer amb el vestit de mudar que es portarà durant la filmació.

Un cop enviat el correu, l'equip de càsting es posarà en contacte amb aquelles persones que hagin estat seleccionades i se'ls explicaran tots els detalls de la convocatòria.

 

Participació