educació

Mestres d'una escola de Berga rebutgen «els atacs i falsedats» contra l'escola catalana

L'equip de professors assegura que el sistema educatiu "no es deixarà trepitjar per acusacions sense fonament"

per Redacció, 19 d'octubre de 2017 a les 12:59 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 19 d'octubre de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'equip de mestres de l'Escola de Sant Joan de Berga ha volgut denunciar, a través d'un comunicat, la campanya "de greus atacs i falsedats contra l’escola catalana que s'ha estat fent durant els últims dies per part de membres del govern espanyol, representants de partits polítics i de mitjans de comunicació". 

Segons han afirmat, aquesta campanya "intenta crear i alimentar conflictes allà on no hi eren, difonent mentides i desprestigiant la feina dels professionals de l’educació".


Per altra banda, asseguren que el sistema educatiu "no es deixarà trepitjar per acusacions sense fonament". En aquest sentit, han dit que l'escola catalana és un "exemple de convivència entre les persones que formen la comunitat educativa i és un model educatiu que ha permès normalitzar l’aprenentatge i estendre l’ús de la llengua catalana, evitant la separació dels alumnes per raó de la seva llengua habitual".

Per tots els motius exposats, l'equip de professionals de l'escola creu que és necessària una "rectificació i disculpa pública" envers la comunitat educativa i que "s’assumeixin les responsabilitats pertinents".

 

Participació