L'Hospital de Dia Psicogeriàtric de Berga fa 10 anys

Se situa a la planta 5 de l'Hospital i atén persones diagnosticades de demència

Redacció
20 de novembre del 2014
Actualitzat a les 21:46h

Missa en motiu dels 10 anys de l'Hospital de Dia Psicogeriàtric de Berga Foto: Fundació Hospital Sant Bernabé


L'Hospital de Dia Psicogeriàtric de la Fundació Hospital Sant Bernabé celebra enguany el seu desè aniversari. Per això, aquest dijous s'han realitzat un conjunt d'activitats per recordar que ja fa 10 anys que la cinquena planta de l'Hospital de Berga dóna aquest servei. 

Acompanyades per familiars, amics, treballadors i la regidora de Sanitat de l'Ajuntament de Berga, Conxita Medina, més de 50 persones han gaudit d'un dia diferent, que ha començat amb una missa i que ha acabat amb un esmorzar i un ball de fi de festa. 

Aquest espai psicogeriàtric està destinat a aquelles persones diagnosticades de demència en un estat inicial o mitjà. Els professionals que els atenen, els presten atenció terapèutica amb la finalitat d'alentir o frenar els deterioraments cognitius que provoca aquesta malaltia. A més, és el lloc on les famílies poden rebre suport emocional, així com disminuir durant unes hores la càrrega que la malaltia pot comportar. És, doncs, una alternativa assistencial per a aquelles persones que ja no necessiten una infraestructura hospitalària, tot i que sí una vigilància continuada i una assistència complexa.
Arxivat a