Berga, Manresa i Terrassa es converteixen en escenari de la comèdia negra «7 raons per fugir»

Dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, es rodarà en català i castellà a Berga, Manresa i Terrassa

Redacció
18 d'octubre del 2017
Actualitzat a les 10:25h
Un moment del rodatge de la pel·lícula al Konvent, a Berga.
Un moment del rodatge de la pel·lícula al Konvent, a Berga. | ACN
El rodatge de la comèdia negra "7 raons per fugir" dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras ja està en marxa. Va començar el passat 6 d'octubre amb la primera gravació a Berga, concretament a l'edifici del centre d'art Konvent de Cal Rosal, on es van desplegar una quarantena de professionals del cinema, així com els actors Emma Suárez i Sergi López, per començar la primera història de la pel·lícula.

Aquesta, escrita pel mateix Esteve Soler, està basada en els seus èxits teatrals, que s’han traduït a 20 idiomes i representat a més de 40 països. La cinta està composada per set històries, que barregen horror i comèdia, i retraten la societat del segle XXI en set moments tan estranys com propers. Es tracta de set visions surrealistes d'una societat que no progressa.

"7 raons per fugir" es rodarà en català i castellà a Berga, Manresa i Terrassa, i està produïda per Producciones del Interior AIE, en producció associada amb Compacto SCCL i No Hay Banda SL, amb la participació de TV3. La pel·lícula compta amb un repartiment d'actors molt destacat format per Emma Suárez, Sergi López, David Verdaguer, Jordi Sánchez, Antonio Resines, Pepe Viyuela, Francesc Orella, Manolo Solo, Núria Gago, Alain Hernández, Aina Clotet, Vicky Peña, Àgata Roca, Ramon Fontserè, Rosa Cadafalch, Pol López, Borja Espinosa i Albert Ribalta.
Arxivat a